uitbreiding gamma SOPREMA

 

 

Paragraphs

Bij bouwmaterialen Van den Broeck in Lier en Schoten werd het gamma van SOPREMA serieus uitgebreid. Naast alle bitumen onderlagen worden nu ook alle toplagen aangeboden, kortom het hele dakrolgamma.

bitumineuze onder- en toplagen

onderlagen

In een bitumineus daksysteem mag een sterke onderlaag niet ontbreken. Zo bent u zeker van een goede basis voor de toplaag. 

In het SOPREMA-gamma vindt u verschillende soorten bitumineuze onderlagen, van SBS tot APP en PB. Deze onderlagen zijn op verschillende manieren aan te brengen. U kunt kiezen om ze op het dak te branden, te kleven of mechanisch te bevestigen. 

toplagen

De bitumineuze toplaag, de bovenste laag van de dakopbouw met roofing, moet bestand zijn tegen weer en wind. Daarnaast moet dit membraan perfect aansluiten op de onderlaag. Niet alle materialen zijn namelijk zomaar verenigbaar. Wanneer u bitumen op bitumen aanbrengt, bent u zeker van een goede hechting. 

SOPREMA heeft toplagen voor verschillende soorten bouwprojecten: van groendaken tot cool roofs of membranen voor burgerlijke bouwkunde. Bij ons vindt u toplagen uit elastomeerbitumen of plastomeerbitumen. Ontdek snel alle SBS-, APP- of DUO-producten. 

meer info? neem contact op met de vestiging in Lier of Schoten

 

Berlaarsesteenweg 128/1 . 2500 Lier . 03 491 82 52

Metropoolstraat 13 . 2900 Schoten . 03 641 94 10

info@vdbbouw.be