Welkom Houtan!

Paragraphs

Beste klant,

Bouwmaterialen Roobroeck maakt sinds 2016 deel uit van de groep Van den Braembussche. Vandaag zijn wij trots u te kunnen melden dat Houtan Haeri als Vestigingsmanager aan boord is gekomen in Oostrozebeke. Houtan heeft meer dan 15 jaar ervaring in de bouwsector en kent het reilen en zeilen van de bouwhandel en de vakman als zijn broekzak.

Filip Roobroeck en Houtan Haeri kennen elkaar al jaren en staan vanaf nu samen aan het roer van bouwmaterialen Roobroeck.

Deze versterking zal ons continue streven naar een snelle en perfecte logistieke service, een vriendelijke afhandeling van uw bestelling, een nauwkeurige opvolging van uw projecten en een correcte administratie en facturatie alleen maar ondersteunen.

“We see our customers as invited guests to a party, and we are the hosts. It's our job every day to make every important aspect of the customer experience a little bit better.” (Cfr. Jeff Bezos)

Heeft u opmerkingen, ideeën of suggesties waar bouwmaterialen Roobroeck nog aan kan werken? Wij horen het graag! (houtan.haeri@roobroeck.com of 0468/52 27 10)

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking, nu en in de toekomst.

Met vriendelijke groeten,

team Roobroeck