Een familliebedrijf
pur sang

Welkom bij Van den Braembussche, dé one-stop-shop voor alle bouwmaterialen en beton. Je vindt ons in Eeklo, Brugge, Gent, Aalter, Lier, Schoten & Oostrozebeke.

Van den Braembussche is opgericht in 1938 en zit in de ondernemende handen van de derde generatie (3 broers) binnen het familiebedrijf. Met meer dan 85 jaar aan opgebouwde vakkennis en expertise in de bouwsector staan we garant voor een persoonlijke en professionele service.

Van den Braembussche

Sterke fundamenten

Bij Van den Braembussche geloven we steevast in de kracht en dynamiek van eerlijkheid en respect. Deze kernwaarden vormen de basis van onze interacties met klanten, leveranciers en medewerkers. Transparante communicatie en openheid vormen onze sleutel tot het opbouwen van sterke en langdurige relaties bij iedereen die betrokken is bij ons bedrijf. 

Van den Braembussche - samen sterk

Samen sterk 

Ondernemerschap zit in het Van den Braembussche DNA en inspireert ons om voortdurend te innoveren en te groeien in de beton- en bouwsector. Deze groei is mogelijk door de gezamenlijke inspanningen van alle Van den Braembussche collega’s. Iedere dag staan zij klaar, om op welke manier dan ook, onze klanten de beste service te bieden. 

Alexander Van den Braembussche
Wij zijn al 45 jaar expert in beton en mijn passie voor beton neemt nog elke dag toe. Het is en blijft een prachtig product met heel veel toepassingen en mogelijkheden. Hoe alle teams in onze betoncentrales als een geoliede machine schakelen en samenwerken om elk bouwproject succesvol te voltooien, is echt hartverwarmend om te zien.
Alexander Van den Braembussche
zaakvoerder - verantwoordelijke betoncentrales
Filip Van den Braembussche
Ik ben niet alleen trots op de geschiedenis van ons bedrijf, maar ook op de toegewijde medewerkers en loyale klanten die onophoudelijk vertrouwen in ons stellen en Van den Braembussche beschouwen als een betrouwbare partner.
Filip Van den Braembussche
zaakvoerder - verantwoordelijke bouwmaterialen
Benedikt Van den Braembussche
Stilstaan is voor mij achteruitgaan. Wij blijven investeren om te groeien en om een stabiele werkomgeving voor onze medewerkers te garanderen. Wij willen blijven innoveren om oplossingen te bieden aan onze klanten. Met Diamur en Dumoulin Bricks hebben we zelfs 2 duurzame, innovatieve en heel kwalitatieve productgamma’s van eigen makelij.
Benedikt Van den Braembussche
zaakvoerder
Filip Van den Braembussche

Partner voor bouwmaterialen

Wij streven ernaar om álle professionele bouwmaterialen te kunnen aanbieden voor elke vakman, van ruwbouw tot afwerking. Onze bouwshops hebben bovendien alles wat een professioneel vakman daarnaast kan nodig hebben zoals werkkledij, siliconen, voegmortels… bij Van den Braembussche vind je alles om een bouwproject met succes te voltooien. Je kan steeds terecht in één van onze bouwhandels of in één van onze bouwshops in Eeklo, Brugge, Gent, Lier en Oostrozebeke. Ons filiaal in Schoten is uitsluitend gespecialiseerd in dak- & gevelmaterialen.

Contacteer ons

Alexander Van den Braembussche

Expert in beton

Sinds de oprichting van onze eerste betoncentrale in Eeklo in 1978, is Van den Braembussche uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de betonindustrie. Ons team van betontechnologen werkt nauw samen met klanten om de meest geschikte betonsamenstelling voor hun specifieke projecten te ontwikkelen. 

Samen met onze vier andere betoncentrales gelegen in Aalter, Brugge, Gent en Lier kunnen wij klanten optimaal bedienen in een groot deel van Vlaanderen. 

Contacteer ons

Bouwshop Van den Braembussche

Bouwshops

Wij staan 100% achter onze producten

Van den Braembussche kiest bewust voor betrouwbare leveranciers om de hoogste standaarden te garanderen en om een consistente kwaliteit en duurzaamheid van onze producten waarborgen. 
 

Contacteer ons

showroom Gent

Thuis in elk huis, op elk terras, op elke werf.

Ontdek ons uitgebreid assortiment aan vloer- & wandtegels, dakpannen en gevelstenen in onze showrooms in Eeklo, Brugge, Gent, Oostrozebeke en Lier.  Je vindt er een ruime keuze aan keramische tegels, laminaat, vinylvloeren, klinkers, ecologische bestrating, terrastegels. Onze tegelexperten staan klaar om zowel particuliere als professionele klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuze. 

Onze showrooms

Typisch Van den Braembussche.

One-stop-shop

3e generatie actief
in het familiebedrijf

85 jaar vakkennis
en expertise in de bouw

Persoonlijke aanpak
en professionele service

Bouwmaterialen

Filip
Bouwmaterialen Eeklo
Brugsesteenweg
303
9900
Eeklo
Bouwmaterialen Brugge
Pathoekeweg
188
8000
Brugge
Bouwmaterialen Gent
Ottergemsesteenweg-Zuid
717a
9000
Gent
Bouwmaterialen Lier
Berlaarsesteenweg
128/1
2500
Lier
Afdeling dak & gevel Schoten
Metropoolstraat
13
2900
Schoten
Bouwmaterialen Oostrozebeke
Ter Priemstraat
23A
8780
Oostrozebeke

Beton & stabilisé

Alexander
Betoncentrale Eeklo
Brugsesteenweg
303
9900
Eeklo
Betoncentrale Brugge
Pathoekeweg
188
8000
Brugge
Stabilisé centrale Gent
Ottergemsesteenweg-Zuid
717a
9000
Gent
Betoncentrale Lier
Berlaarsesteenweg
128/1
2500
Lier
Betoncentrale Aalter
Brug-Zuid
10
9880
Aalter

Showrooms

Showrooms
Showroom Eeklo
Brugsesteenweg
303
9900
Eeklo
Showroom Brugge
Pathoekeweg
188
8000
Brugge
Showroom Gent
Ottergemsesteenweg-Zuid
717a
9000
Gent
Showroom Lier
Berlaarsesteenweg
128/1
2500
Lier
Showroom Oostrozebeke
Ter Priemstraat
23A
8780
Oostrozebeke

Vind een vestiging in je buurt

Vind snel en gemakkelijk de bouwhandel, betoncentrale, bouwshop of showroom in je buurt via de interactieve kaart hieronder.

Locaties: Eeklo | Brugge | Gent | Aalter | Lier (Van den Broeck) | Schoten (Van den Broeck) | Oostrozebeke (Roobroeck)

18