Herock

Herock Workwear

Wie in een veeleisende omgeving werkt, heeft het juiste materiaal nodig om een optimale prestatie te leveren. HEROCK® zorgt ervoor dat je voor elke denkbare job de perfecte uitrusting ter beschikking hebt, zelfs in de meest barre werk- en weersomstandigheden. Hun collectie is een garantie voor een complete bescherming én een maximale bewegingsvrijheid. Deze twee criteria koppelen ze dan ook nog eens aan een stijlvol en eigentijds design. Zo ben je niet alleen op en top voorzien voor het werk dat je doet, maar zie je er ook nog eens goed uit.

Download hier de catalogus van Herock
Blacklader

Blackläder

Kleding om écht mee te werken!

Laten we eerlijk zijn: we beoordelen elkaar op het uiterlijk van de kleding die we dragen. Het maakt niet uit of je een manager, profvoetballer of loodgieter bent – je moet er op je werk op z’n best uitzien. Je werkkleding zegt veel over wie je bent – zowel als professional als bedrijf. Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om gezien te worden..

Een vakmens heeft kleding nodig waar men zich goed in kan voelen, maar ook het werk gemakkelijker kan maken en die lang(er) meegaat.

Download hier de catalogus van Blakläder
cofra

Cofra

Cofra is een grote naam in de wereld van werkschoenen. Cofra Safety Shoes is al sinds 1938 een leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidsschoenen uit Italië. Dé specialist in de veiligheidssector met een compleet aanbod persoonlijke beschermings middelen.

Sioen

Sioen

Sioen is marktleider als het gaat om werkkleding waarin je goed zichtbaar moet zijn. Werk je buiten en dan vooral op plaatsen waar ook verkeer rijdt, dan is het belangrijk dat je onder alle omstandigheden goed te zien bent. Dat hebben ze bij Sioen goed begrepen. Werkbroeken, werkjassen en ook brandvertragende kleding maken deel uit van het assortiment van Sioen.

mmsafety

MM - Safety

Veiligheid, comfort en kwaliteit. Het zijn ongetwijfeld de drie vaakst gehoorde termen in de wereld van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). En dat hebben ze bij MM-Safety dan ook erg goed begrepen. Dankzij hun jarenlange expertise positioneert MM-Safety zich als uiterst professionele PBM-leverancier voor de retailsector.

lbrador

L. Brador

L. Brador biedt werkkleding aan die hoge eisen stelt aan comfort, functie en design

Ze dagen de traditionele werkkledingindustrie uit door voortdurend nieuwe innovaties en het beste comfort te ontwikkelen. Door nauwe samenwerking met hun gebruikers kunnen ze ervoor zorgen dat zij het juiste comfort, functie en kwaliteit krijgen om hun werkdag door te komen.

Download hier de catalogus van L.Brador

Onderstaande merken vind je bij ons:

Jouw contactpersonen in onze bouwshops

Simon

Simon
aankoop bouwshops Eeklo | Brugge | Gent | Oostrozebeke
 

Ben

Ben
verantwoordelijke bouwshop Lier

Joyce

Joyce
assistent verantwoordelijke bouwshop Eeklo

Niels

Niels
verantwoordelijke bouwmaterialen Brugge

Lucas

Lucas
commercieel medewerker bouwshop Gent

 

Kom langs in onze bouwshops.

Wij hebben alles wat jij als professioneel vakman of zelfbouwer op de werf nodig hebt, van gereedschap tot werkkledij.

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Welkom bij Van den Braembussche

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

18