geperforeerde regenputten

Betonputten of regenputten

Betonputten of regenputten zijn grotere betonnen constructies die worden gebruikt om afvalwater, regenwater of andere vloeistoffen op te vangen en op te slaan. Deze putten worden meestal geplaatst in de grond en worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals in de industrie, landbouw, civiele techniek en stedenbouw. Door gebruik te maken van regenputten kan men het afvalwater of regenwater op een veilige manier opvangen en verwerken.

Vraag een offerte

bezinkput

Bezinkputten

Een bezinkput wordt gebruikt als er geen riolering aanwezig is, als overloop van de septische put. Over het gehele oppervlak van de bezinkput zijn gaten met een diameter van 3cm verspreid. Doordat de put voorzien is van gaten kan deze ook perfect gebruikt worden als infiltratieput. Let op, voor het gebruik hiervan is toelating vereist van de gemeente.

Vraag een offerte

septische put

Septische putten

Septische putten zijn ondergrondse tanks die worden gebruikt om fecaliënwater te behandelen. Ze worden vaak gebruikt in woningen en gebouwen die geen aansluiting hebben op het rioolstelsel. Het afvalwater dat in de septische put terechtkomt, wordt door bacteriën afgebroken en gezuiverd voordat het naar de openbare riolering gaat. Het is belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren aan septische putten om verstoppingen en andere problemen te voorkomen.

Professioneel advies van onze experten

infiltratiekratten

Infiltratiekratten

Infiltratiekratten zijn kunststof kratten die worden gebruikt voor de infiltratie en buffering van regenwater. Ze worden vaak toegepast bij de aanleg van hemelwaterafvoersystemen om wateroverlast te voorkomen. Door het regenwater op te vangen in de kratten, kan het geleidelijk in de bodem infiltreren, waardoor het grondwaterpeil wordt aangevuld en het risico op wateroverlast wordt verminderd. De kratten zijn meestal modulair opgebouwd en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van de locatie.

Vraag een offerte

infiltratieputten

Infiltratieputten

Prefab modules in waterdoorlatend beton

  • Stabiliteit: Prefab betonnen constructie
  • Eenvoudige plaatsing: Rechtstreekse plaatsing in de grond zonder geotextiel. Aanvulling met drainerend materiaal bevordert de infiltratie.
  • Inspecteerbaar: Via de inspectieopeningen kunnen de instroomelemten, die ook dienst doen als slibvang, gemakkelijk gereinigd worden.
  • Geringe hoogte: Elementen met een inwendige hoogte van 50 cm.
  • Universeel toepasbaar: mits het net als elke andere infiltratievoorziening niet in het grondwater wordt geplaatst.

Vraag een offerte

Bezoek één
van onze handels in bouwmaterialen.

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen voor bouwmaterialen

Lenno

Lenno
Accountmanager bouwmaterialen Eeklo

Stephanie

Stephanie 
Accountmanager bouwmaterialen Gent

jeff

Jef
Accountmanager bouwmaterialen Lier

Arne

Arne 
Accountmanager bouwmaterialen Oostrozebeke

Annelies

Annelies
Commercieel medewerker bouwmaterialen Eeklo
 

Kenny

Kenny
Verantwoordelijke bouwmaterialen Lier

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
18