Siergrind

Ons uitgebreide assortiment siergrind biedt eindeloze mogelijkheden om jouw tuin, oprit, paden en andere buitenruimtes te transformeren tot adembenemende en onderhoudsarme gebieden. Een grote troef van grind is dat deze waterdoorlatend is!


 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele accentuatie of een opvallend element wilt toevoegen aan jouw buitenomgeving, ons assortiment siergrind biedt een diverse selectie van kleuren, maten en texturen om aan al jouw behoeften te voldoen. Van klassiek graniet tot warme kwarts, elk stuk siergrind is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en esthetische schoonheid te garanderen, ongeacht de stijl van jouw project.

Contacteer onze experten

Bezoek onze showrooms

Terrasdagen

Terrasdagen bij Van den Braembussche!

siergrind

60 soorten grind in ons toonpark

Er nog niet helemaal uit welke grind je wil? Kom dan langs in één van onze showrooms & toonparken. Met een uitgebreide selectie van 24 verschillende soorten grind in grote bakken en een prachtige siergrindtafel die maar liefst 36 soorten laat zien hebben we zeker en vast iets dat aansluit bij jouw smaak. Benieuwd? Kom dan langs in onze showrooms & toonparken!

Bij ons kan de klant kiezen hoe ze hun grind willen hebben - of het nu los is, verpakt in handige big bags, of in kleine zakjes. We begrijpen dat elke project uniek is en streven ernaar om aan al jouw behoeften te voldoen, hoe groot of klein ze ook mogen zijn.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele aanvulling op je tuinpad of een opvallend accent voor je landschapsarchitectuur, we hebben de perfecte grindsoort voor jou. Kom langs en ontdek onze uitgebreide selectie - we helpen je graag om de juiste keuze te maken voor jouw project.

Onze showrooms

Neem contact met ons op

Siergrind

De ideale partner voor jouw project

Ontdek het verschil dat siergrind kan maken voor jouw buitenruimtes en laat ons jouw partner zijn in het realiseren van jouw droomontwerp. Kom langs in één van onze showrooms, laat je inspireren en neem vandaag nog contact met ons op om jouw project tot leven te brengen!

Onze showrooms

Neem contact met ons op

siergrind

Deskundig advies

Met een focus op kwaliteit, service en klanttevredenheid streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en expertise om hun buitenruimtes tot leven te brengen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te begeleiden bij het kiezen van het perfecte siergrind voor jouw specifieke project, en we streven ernaar om een naadloze ervaring te bieden, van keuze tot levering bij je thuis.

Plan je bezoek aan ons toonpark.

Maak hieronder een afspraak in ons toonpark in Eeklo, Brugge, Gent of Oostrozebeke.* Zo garanderen wij dat onze experten zich tijdens je bezoek volledig kunnen focussen op jouw project en je kunnen begeleiden in je keuze voor tegels, terras, gevelstenen of dakpannen.

(* Toonpark Lier is niet op afspraak en toonpark Eeklo is 24/7 vrij toegankelijk.)

Ook zonder afspraak ben je van harte welkom tijdens onze openingsuren.

Maak een afspraak

Breng een bezoek aan
één van onze showrooms & toonparken.

bouwshop Lier

LierShowroom

Berlaarsesteenweg 128/1
2500 Lier
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 17:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen in de showroom

Christel

Christel
showroom Eeklo
 

Annelies

Annelies
showroom Eeklo

Griet

Griet
showroom Brugge

sofie

Sofie
showroom Brugge

Lucas

Lucas
showroom Gent

 

Stéphanie

Stéphanie
showroom Gent

 

Ruth

Ruth
showroom Oostrozebeke

Annick

Annick
showroom Oostrozebeke

Ben

Ben
showroom Lier

 

kenny

Kenny
showroom Lier

 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
15