ijzerwaren

Ijzerwaren


Welkom bij onze uitgebreide selectie ijzerwaren voor zowel particulieren als professionals. In onze bouwshops vind je een breed scala aan hoogwaardige ijzerwaren, waaronder gespecialiseerde bevestigingsmaterialen zoals snelbouwschroeven, cellenbetonschroeven, vezelcementschroeven en gevelplaatschroeven. Of je nu op zoek bent naar specifieke bevestigingsoplossingen voor een bouwproject of gewoon je gereedschapsvoorraad wilt aanvullen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek ons assortiment ijzerwaren van topkwaliteit en maak je klus makkelijker en efficiënter.

Locatie: Eeklo | Brugge | Gent | Oostrozebeke | Lier

snelbouwschroef

Snelbouwschroeven

Ontdek onze hoogwaardige snelbouwschroeven, essentiële bevestigingsmiddelen voor diverse bouw- en constructietoepassingen. In onze bouwshops vind je een uitgebreid assortiment snelbouwschroeven aan die zijn ontworpen om snel en efficiënt te werken. Deze schroeven zijn speciaal vervaardigd voor gebruik in combinatie met gipsplaten en andere plaatmaterialen, waardoor ze ideaal zijn voor wand- en plafondconstructies.

Snelbouwschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes, zodat je altijd de juiste maat kunt vinden voor jouw project. Ze zijn ontworpen met scherpe punt en speciale draad voor een snelle en gemakkelijke penetratie in verschillende materialen, inclusief houten stijlen en metalen profielen.

Of je nu een professional bent die op zoek is naar betrouwbare bevestigingsmiddelen voor dagelijks gebruik of een doe-het-zelver die zijn klus wil klaren, onze snelbouwschroeven bieden de duurzaamheid en prestaties die je nodig hebt. Bezoek één van onze bouwshops en ontdek zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van onze snelbouwschroeven. Ons deskundig personeel staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw projecten.

Cellenbetonschroef

Cellenbetonschroeven

Op zoek naar cellenbetonschroeven?

Ontdek onze hoogwaardige cellenbetonschroeven in onze bouwshops, speciaal ontworpen voor bevestigingswerkzaamheden in cellenbeton en vergelijkbare materialen. In onze bouwshops bieden wij een uitgebreid assortiment cellenbetonschroeven aan die voldoen aan de eisen van professionals en doe-het-zelvers.

Cellenbeton is een populair materiaal voor wanden en constructies vanwege zijn lichtgewicht en isolerende eigenschappen. Cellenbetonschroeven zijn specifiek ontwikkeld om een stevige en duurzame verbinding te creëren in dit type materiaal. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en diktes om te voldoen aan verschillende projectvereisten.

Schroeven voor cellenbeton hebben een speciale schroefdraad en scherpe punt die zorgen voor gemakkelijke penetratie en een stevige grip zonder het materiaal te beschadigen. Of je nu bezig bent met het plaatsen van cellenbetonblokken voor een wand of het monteren van isolatiepanelen, cellenbetonschroeven bieden de betrouwbaarheid en prestaties die je nodig hebt.

Kom langs in één van onze bouwshops en ontdek zelf ons assortiment cellenbetonschroeven. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw specifieke projecten. Met onze kwaliteitsproducten en service kun je met vertrouwen aan de slag met je bouw- en renovatiewerkzaamheden.

vezelcementschroef

Vezelcementschroeven


Ontdek de kwalitatieve vezelcementschroeven, speciaal ontworpen voor het bevestigen van vezelcementplaten en vergelijkbare materialen. In één van onze bouwshops bieden wij een uitgebreid assortiment vezelcementschroeven aan die voldoen aan de eisen van zowel professionals als doe-het-zelvers.

Vezelcement is een populair materiaal voor gevelbekleding, dakranden en wandbekleding vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze vezelcementschroeven zijn specifiek ontwikkeld om een stevige en veilige verbinding te garanderen zonder het kwetsbare materiaal te beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en diktes om aan verschillende projectbehoeften te voldoen.

Vezelcementschroeven hebben een scherpe punt en speciale schroefdraad voor een snelle en gemakkelijke installatie. Hierdoor kunnen ze effectief worden gebruikt voor het monteren van vezelcementplaten op houten of metalen onderstructuren.

Of je nu bezig bent met een gevelrenovatie, dakbekleding of andere bouwprojecten met vezelcement, onze vezelcementschroeven bieden de betrouwbaarheid en prestaties die je zoekt. Bezoek één van onze bouwshops om ons assortiment vezelcementschroeven te ontdekken. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw specifieke toepassingen. 

gevelplaatschroef

Gevelplaatschroeven

Ontdek onze hoogwaardige gevelplaatschroeven in onze bouwshops, ontworpen voor het veilig en effectief bevestigen van gevelbekleding en ander exterieur timmerwerk. In onze bouwshops bieden we een uitgebreid assortiment gevelplaatschroeven aan die perfect geschikt zijn voor professionals en doe-het-zelvers die aan gevelprojecten werken.

Gevelplaatschroeven spelen een essentiële rol bij het installeren van gevelbekleding zoals houten planken, kunststofpanelen of metalen gevelbekleding. Deze schroeven zijn speciaal ontwikkeld om een stevige verbinding te bieden en tegelijkertijd bestand te zijn tegen de elementen, zoals wind, regen en temperatuurwisselingen.

Gevelplaatschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diameters en afwerkingen om aan verschillende projectbehoeften te voldoen. Ze zijn voorzien van een speciale coating die corrosiebestendigheid biedt, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor buitentoepassingen.

Of je nu bezig bent met het renoveren van een bestaande gevel of het bouwen van een nieuwe buitenstructuur, gevelplaatschroeven bieden de duurzaamheid en betrouwbaarheid die je zoekt. Bezoek onze bouwshops en ontdek ons assortiment gevelplaatschroeven. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw specifieke gevelprojecten. 

 

 


 

Kom langs in onze bouwshops.

Wij hebben alles wat jij als professioneel vakman of zelfbouwer op de werf nodig hebt, van gereedschap tot werkkledij.

bouwshop Eeklo

EekloBouwshop

Bouwshop
Brugsesteenweg 303
9900 Eeklo
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:30 - 12:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

bouwshop Gent

GentBouwshop

Bouwshop
Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 17:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

bouwshop

LierBouwshop

Bouwshop
Berlaarsesteenweg 128/1
2500 Lier
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 17:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen in onze bouwshops

Simon

Simon
aankoop bouwshops Eeklo | Brugge | Gent | Oostrozebeke
 

Ben

Ben
verantwoordelijke bouwshop Lier

Joyce

Joyce
assistent verantwoordelijke bouwshop Eeklo

Niels

Niels
verantwoordelijke bouwmaterialen Brugge

Lucas

Lucas
commercieel medewerker bouwshop Gent

 

Welkom bij Van den Braembussche

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
16