ijzerwaren

Ijzerwaren

In onze bouwshops vind je een breed gamma aan kwalitatieve ijzerwaren, waaronder gespecialiseerde bevestigingsmaterialen zoals snelbouwschroeven, cellenbetonschroeven, vezelcementschroeven en gevelplaatschroeven. Of je nu op zoek bent naar specifieke bevestigingsoplossingen voor een bouwproject of gewoon je gereedschapskist wilt aanvullen, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ontdek ons assortiment ijzerwaren van topkwaliteit en maak je klus makkelijker en efficiënter. Zowel voor de professional als voor de doe-het-zelver. Wees welkom in één van onze bouwshops.

Locatie: Eeklo | Brugge | Gent | Oostrozebeke | Lier

snelbouwschroef

Snelbouwschroeven

Kom langs en ontdek onze topkwaliteit snelbouwschroeven, onmisbare bevestigingsmaterialen voor allerlei bouw- en kluswerk. In onze bouwshops vind je een ruim aanbod snelbouwschroeven die gemaakt zijn om snel en gemakkelijk te werken. Deze schroeven zijn speciaal ontworpen voor gebruik met gipsplaten en andere plaatmaterialen, waardoor ze ideaal zijn voor het plaatsen van muren en plafonds.

Snelbouwschroeven zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes, zodat je altijd de juiste maat voor jouw project vindt. Ze hebben een scherpe punt en een speciale draad, wat zorgt voor een vlotte en makkelijke penetratie in allerlei materialen, zoals houten stijlen en metalen profielen.

Een bouwshop in je buurt

Meer info? Contacteer ons.

Cellenbetonschroef

Cellenbetonschroeven

Op zoek naar cellenbetonschroeven?

Kom langs in onze bouwshops en ontdek onze topkwaliteit cellenbetonschroeven! Perfect voor bevestigingswerk in cellenbeton en vergelijkbare materialen. We hebben een ruim aanbod dat geschikt is voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Onze cellenbetonschroeven zijn speciaal ontworpen om stevig en duurzaam te bevestigen in dit soort materiaal. Ze komen in verschillende lengtes en diktes, zodat je altijd de juiste schroef voor jouw project vindt. Deze schroeven hebben een unieke schroefdraad en scherpe punt, waardoor ze makkelijk door cellenbeton boren zonder het te beschadigen. 

Kom gerust eens langs in één van onze bouwshops en bekijk ons assortiment. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het kiezen van de juiste schroeven voor jouw projecten. Met onze kwaliteitsproducten en service kun je met een gerust hart aan de slag met je bouw- en renovatiewerk.

Een bouwshop in je buurt

Meer info? Contacteer ons.

vezelcementschroef

Vezelcementschroeven


Ontdek de kwalitatieve vezelcementschroeven, speciaal ontworpen voor het bevestigen van vezelcementplaten en vergelijkbare materialen. In één van onze bouwshops bieden wij een uitgebreid assortiment vezelcementschroeven aan die voldoen aan de eisen van zowel professionals als doe-het-zelvers.

Vezelcement is een populair materiaal voor gevelbekleding, dakranden en wandbekleding vanwege zijn duurzaamheid en weerbestendigheid. Deze vezelcementschroeven zijn specifiek ontwikkeld om een stevige en veilige verbinding te garanderen zonder het kwetsbare materiaal te beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse lengtes en diktes om aan verschillende projectbehoeften te voldoen.

Vezelcementschroeven hebben een scherpe punt en speciale schroefdraad voor een snelle en gemakkelijke installatie. Hierdoor kunnen ze effectief worden gebruikt voor het monteren van vezelcementplaten op houten of metalen onderstructuren.

Of je nu bezig bent met een gevelrenovatie, dakbekleding of andere bouwprojecten met vezelcement, onze vezelcementschroeven bieden de betrouwbaarheid en prestaties die je zoekt. Bezoek één van onze bouwshops om ons assortiment vezelcementschroeven te ontdekken. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw specifieke toepassingen. 

Een bouwshop in je buurt

Meer info? Contacteer ons.

gevelplaatschroef

Gevelplaatschroeven

Ontdek onze hoogwaardige gevelplaatschroeven in onze bouwshops, ontworpen voor het veilig en effectief bevestigen van gevelbekleding en ander exterieur timmerwerk. In onze bouwshops bieden we een uitgebreid assortiment gevelplaatschroeven aan die perfect geschikt zijn voor professionals en doe-het-zelvers die aan gevelprojecten werken.

Gevelplaatschroeven spelen een essentiële rol bij het installeren van gevelbekleding zoals houten planken, kunststofpanelen of metalen gevelbekleding. Deze schroeven zijn speciaal ontwikkeld om een stevige verbinding te bieden en tegelijkertijd bestand te zijn tegen de elementen, zoals wind, regen en temperatuurwisselingen.

Gevelplaatschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, diameters en afwerkingen om aan verschillende projectbehoeften te voldoen. Ze zijn voorzien van een speciale coating die corrosiebestendigheid biedt, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor buitentoepassingen.

Of je nu bezig bent met het renoveren van een bestaande gevel of het bouwen van een nieuwe buitenstructuur, gevelplaatschroeven bieden de duurzaamheid en betrouwbaarheid die je zoekt. Bezoek onze bouwshops en ontdek ons assortiment gevelplaatschroeven. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste bevestigingsoplossingen voor jouw specifieke gevelprojecten. 

Een bouwshop in je buurt

Meer info? Contacteer ons.
 

Enkele leveranciers waar wij graag mee samenwerken:

Kom langs in onze bouwshops.

Wij hebben alles wat jij als professioneel vakman of zelfbouwer op de werf nodig hebt, van gereedschap tot werkkledij.

bouwshop Eeklo

EekloBouwshop

Bouwshop
Brugsesteenweg 303
9900 Eeklo
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

Gesloten op zaterdag 20 juli
Jaarlijks verlof van 25 juli t.e.m. 4 augustus
Gesloten op 15, 16 & 17 augustus

Van 15 juli t.e.m. 24 juli: open van 7u00 tot 16u00

bouwshop Brugge

BruggeBouwshop

Bouwshop
Pathoekeweg 188
8000 Brugge
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

gesloten op zaterdag 20 juli
jaarlijks verlof van 25 juli t.e.m. 11 augustus
gesloten op 15, 16 & 17 augustus

van 22 juli t.e.m. 24 juli: open van 7u00 tot 16u00

bouwshop Gent

GentBouwshop

Bouwshop
Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 17:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

jaarlijks verlof van 20 juli t.e.m. 4 augustus
gesloten op 15, 16 & 17 augustus

OPEN van 15 juli t.e.m. 19 juli van 7u-16u

bouwshop oostrozebeke

OostrozebekeBouwshop

Bouwshop
Ter Priemstraat 23A
8780 Oostrozebeke
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 7:00 - 12:00

jaarlijks verlof van 20 juli t.e.m. 5 augustus
gesloten op 15, 16 & 17 augustus

bouwshop

LierBouwshop

Bouwshop
Berlaarsesteenweg 128/1
2500 Lier
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 17:00

gesloten wegens inventaris op 30 & 31 juli
gesloten op 15 augustus

Wij blijven open tijdens bouwverlof!

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen in onze bouwshops

Simon

Simon
aankoop bouwshops Eeklo | Brugge | Gent | Oostrozebeke
 

Ben

Ben
verantwoordelijke bouwshop Lier

Joyce

Joyce
assistent verantwoordelijke bouwshop Eeklo

Niels

Niels
verantwoordelijke bouwmaterialen Brugge

Lucas

Lucas
commercieel medewerker bouwshop Gent

 

Veelgestelde vragen

Welke soorten schroeven verkopen jullie?

Wij bieden een breed assortiment aan schroeven, waaronder snelbouwschroeven, cellenbetonschroeven, vezelcementschroeven, gevelplaatschroeven en meer. Elk type schroef is ontworpen voor specifieke toepassingen en materialen.

Wat zijn snelbouwschroeven en waarvoor worden ze gebruikt?

Snelbouwschroeven zijn speciaal ontworpen voor het snel en eenvoudig bevestigen van gipsplaten aan hout of metalen profielen. Ze hebben een scherpe punt en een fijn schroefdraad, waardoor ze snel in het materiaal draaien.

Wat zijn cellenbetonschroeven en waarvoor worden ze gebruikt?

Cellenbetonschroeven zijn speciaal ontworpen voor het bevestigen in cellenbeton (gasbeton) zonder pluggen. Ze hebben een breed, diep schroefdraad en een scherpe punt, waardoor ze stevig in het zachte, poreuze materiaal verankeren.

Wat zijn vezelcementschroeven en waarvoor worden ze gebruikt?

Vezelcementschroeven zijn ontworpen voor het bevestigen van vezelcementplaten aan houten of metalen onderconstructies. Ze hebben een speciale kop die voorkomt dat de plaat splijt en een schroefdraad die goed grip heeft op het materiaal.

Wat zijn gevelplaatschroeven en waarvoor worden ze gebruikt?

Gevelplaatschroeven zijn bedoeld voor het bevestigen van gevelbekleding aan onderliggende structuren. Ze zijn vaak gemaakt van roestvrij staal of hebben een corrosiewerende coating, en zijn ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden.

Zijn jullie schroeven geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik?

Ja, onze schroeven zijn geschikt voor zowel professioneel gebruik als doe-het-zelf projecten. We bieden producten die voldoen aan de hoge eisen van professionals, maar ook gebruiksvriendelijke opties voor huisprojecten.

Zijn jullie schroeven roestbestendig?

Veel van onze schroeven zijn gemaakt van roestvrij staal of hebben een speciale coating om roest en corrosie te voorkomen. Controleer de specificaties op het product voor details over roestbestendigheid.

Bieden jullie garanties op schroeven?

Hoewel schroeven doorgaans geen specifieke garantie hebben, garanderen we de kwaliteit van onze producten. Als je een defect of probleem ontdekt, neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

Kunnen jullie helpen bij het kiezen van de juiste schroef voor mijn project?

Zeker! Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren over de juiste schroeven en andere ijzerwaren voor jouw specifieke project. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefoon door hier te klikken.

Hoeveel schroeven heb ik nodig voor mijn project?

De hoeveelheid schroeven die je nodig hebt, hangt af van de grootte en aard van je project. Als vuistregel geldt dat je ongeveer 30-40 schroeven per vierkante meter nodig hebt voor gipsplaatbevestiging. Voor specifieke berekeningen kun je contact met ons opnemen.

Welkom bij Van den Braembussche

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
15
zomerverlof

Openingsuren tijdens zomerverlof

>> ontdek hier onze openingsuren<<