3 nieuwe Diamur Servicepunten

We zijn blij om aan te kondigen dat Van Den Braembussche bouwmaterialen en Diamur nv de handen in elkaar slaan. Naast de bestaande Diamur Servicepunten in Antwerpen, Oostende, Zaventem en Diepenbeek zullen vanaf nu ook Van den Braembussche Brugge, Van den Braembussche Eeklo en Van den Braembussche Gent een Diamur Servicepunt zijn. 

In de Van Den Braembussche Diamur Servicepunten vindt u het volledige Diamur assortiment in elke kleur en variant, altijd op voorraad!

  • Levering door Diamur aan fabrieksprijzen
  • Bij afhaling in de Diamur Servicepunten van Van den Braembussche gelden ook de fabrieksprijzen.
  • Het personeel van Van Den Braembussche wordt diepgaand opgeleid in de Diamur producten zodat we u optimaal kunnen adviseren

Welkom in onze Diamur Servicepunten.

Wij helpen je graag verder.

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Diamur Floor

Diamur Floor

Ontdek het uitgebreide Diamur Floor gamma, speciaal samengesteld voor vloerders. Of je nu werkt met pastalijmen, tegellijmen voor grootformaattegels, of juist behoefte hebt aan chape, ontkoppelingsmatten, hoekprofielen, glasprofielen of waterdichtingsmembranen. Noem maar op, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw tegelproject tot een succes te maken.

Met onze uitgebreide douchekit zorgen we er ook voor dat je alle benodigdheden hebt om die belangrijke ruimte perfect af te werken. Van hoogwaardige lijmen, over profielen tot waterdichtingsmembranen, wij bieden alles wat je nodig hebt voor een duurzaam en stijlvol resultaat.

Vertrouw op het Diamur Floor gamma voor hoogwaardige materialen en professionele ondersteuning.

Download de DIAMUR FLOOR - brochure

Ontdek het Diamur Floor - gamma

diamur

Diamur Construct

silo Diamur

Diamur Techmix

Met dit compacte gamma biedt Diamur alles wat men in de burgerlijke bouwkunde nodig heeft om prefabstructuren
vakkundig te monteren en af te werken. Stellen, opgieten en herstellen van betonnen elementen behoren tot de core business van elke ruwbouwaannemer. Maar ook het ondergieten van stalen structuren en installaties kunnen met dit gamma succesvol uitgevoerd worden. Logistieke nabijheid en levering op de werf zijn hierbij een troef.

Download de DIAMUR TECHMIX - brochure

Ontdek het Diamur Techmix - gamma

Lenno

Lenno

Accountmanager bouwmaterialen
Eeklo

Stephanie

Stephanie

Accountmanager bouwmaterialen Gent

Hoe kunnen wij jou helpen?

18