Eeklo

Eeklo

 TERRASDAGEN 2024 - Professioneel - B2B

In Eeklo heten we jullie van harte welkom in onze bouwhandel, onze bouwshop, onze betoncentrale en onze showroom. Hier bevindt zich de hoofdzetel en het kloppend hart van de firma.

Meer over ons?

Welkom bij Van den Braembussche! Dé one-stop-shop voor alle bouwmaterialen - van ruwbouw tot afwerking - & beton. In onze showroom vind je een zorgvuldig geselecteerd aanbod aan vloer- & wandtegels, dakpannen, gevelstenen en terras & bestrating.

Maak een afspraak in onze showroom

Van den Braembussche in Eeklo heet je van harte welkom.

Hieronder vind je onze openingsuren.

eeklo

Eeklo, het kloppend hart!

Op onze site vind je werkelijk alles wat je nodig hebt om een nieuwbouw- of renovatieproject in goede banen te leiden. Zowel particulier als professional zijn welkom in onze one-stop-shop. Je kan bij ons terecht voor dak - en gevelmaterialen, ruwbouwmaterialen, de bouwshop, showroom & betoncentrale

Van den Braembussche is eenvoudig bereikbaar gelegen aan de Brugsesteenweg 303 in Eeklo. Ons bedrijf bevindt zich op een centrale locatie, makkelijk bereikbaar met de auto. Er is ruime parkeergelegenheid beschikbaar voor onze klanten. 

Eeklo

Totaalaanbod voor nieuwbouw en renovatie

Op onze site bieden we alle bouw- & renovatiematerialen aan: ruwbouwmaterialen, dakmaterialen & gevelbekleding, hout, afwerkingsmaterialen, tegels & bestrating, gereedschappen, ... Wij hebben het allemaal in huis!

Voor gestabiliseerd zand (stabilisé) en chape kan je bovendien terecht in onze mengcentrale of stabilisécentrale op dezelfde locatie.

Vraag vrijblijvend een offerte

Eeklo

Snelle levering

Dankzij ons uitgebreid wagenpark en onze sterke logistieke organisatie ben je bij ons verzekerd van een snelle en flexibele levering. Ook voor kraanwerk en levering met kooiaap kan je altijd op ons rekenen.

Bel 09 377 22 13

eeklo

Persoonlijke en professionele aanpak

Wij nemen echt onze tijd voor jouw bouwproject en al jouw vragen, en garanderen zo een persoonlijke begeleiding die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Wij denken actief mee over jouw projecten en helpen je zo naar de beste productkeuze en de beste oplossing.

Enkele van jouw contactpersonen in Eeklo.

We helpen je graag verder.

Caroline

Caroline

accountmanager dak & gevel Eeklo

Ariane

Ariane

accountmanager dak & gevel Eeklo

Stef

Stef

commercieel medewerker dak- en gevelmaterialen

Lenno

Lenno

accountmanager bouwmaterialen

Annelies

Annelies

commercieel medewerker bouwmaterialen

Christel

Christel

commercieel medewerker bouwmaterialen/verantwoordelijke showroom

Joyce

Joyce

assistent verantwoordelijke bouwshop

Jorn

Jorn

accountmanager beton

Plan je bezoek aan de showroom.

Maak hieronder een afspraak in onze showroom in Eeklo, Brugge, Gent of Oostrozebeke.* Zo garanderen wij dat onze experten zich tijdens je bezoek volledig kunnen focussen op jouw project en je kunnen begeleiden in je keuze voor tegels, terras, gevelstenen of dakpannen. (* Showroom Lier is niet op afspraak.)

Ook zonder afspraak ben je van harte welkom tijdens onze openingsuren.


Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons.

18