onderdakplaat

Onderdakplaten

Ben jij een professionele dakwerker? Kom dan naar de VdB - Roofday in Gent!

Onderdakplaten zijn een belangrijk onderdeel van het dak van een gebouw. Ze worden geïnstalleerd onder de dakbedekking en bieden bescherming tegen vocht, wind en andere weersomstandigheden. Onderdakplaten zijn er in verschillende materialen en maten, zoals houtvezel en vezelcement. Het gebruik van onderdakplaten zorgt voor een langere levensduur van het dak en verhoogt de isolatie van het gebouw.

meer info


Bij ons vind je een uitgebreide collectie onderdakplaten, een essentieel onderdeel voor elk dakproject, of je nu een doorgewinterde professional bent of een doe-het-zelver. Bij Van den Braembussche bieden we een diverse selectie hoogwaardige onderdakplaten, waaronder hechtgebonden onderdakplaten, biplex onderdakplaten en grijze onderdakplaten, die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare waterdichte laag, een stevige basis voor uw dakbedekking of een uitstekende isolerende oplossing, onze onderdakplaten zijn ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Onze deskundige teams staan klaar om uje te helpen bij het kiezen van de juiste onderdakplaten voor uw project, waarbij we rekening houden met factoren zoals klimaat, budget en bouwvoorschriften.

Ontdek ons assortiment onderdakplaten en vertrouw op de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij bieden. Of je nu een enkele plaat nodig hebt of een grotere hoeveelheid voor een grootschalig project, wij leveren de producten die jij nodig hebt om jouw bouwambities waar te maken. Blader door ons aanbod en neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies. We staan klaar om je te helpen jouw dakproject tot een succes te maken!

Wij hebben een nauwe samenwerking met de volgende merken:

Bezoek één
van onze dak & gevel - filialen.

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen voor dakmaterialen

geert

Geert
accountmanager dak & gevel Lier

caroline

Caroline
accountmanager dak & gevel Eeklo

Ariane

Ariane
accountmanager dak & gevel Eeklo

Nilay

Nilay
accountmanager dak & gevel Brugge

Enzo

Enzo 
accountmanager dak & gevel Gent

aaron

Aaron
commercieel medewerker dak & gevel Brugge

 

Fons

Fons 
verantwoordelijke dak & gevel Lier

Brahm

Brahm 
verantwoordelijke dak & gevel Lier & Schoten

Stef Piepers

Stef
commercieel medewerker dak & gevel Eeklo

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
18