resitrix

DEALERSHIP | Restitrix

dealership

Bij Van den Braembussche zijn we gepassioneerd door hoogwaardige bouwmaterialen die duurzaamheid, kwaliteit en innovatie combineren. Daarom zijn we er trots op om dealer te zijn van Resitrix, een toonaangevend merk in de wereld van waterdichte dakbedekkingssystemen.

Resitrix staat bekend om zijn revolutionaire EPDM-membranen die de norm stellen voor waterdichte oplossingen in de bouwsector. Dankzij jaren van onderzoek en ontwikkeling biedt Resitrix niet alleen superieure waterdichtheid, maar ook uitstekende bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en chemische invloeden. Dit maakt het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Wat Resitrix onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van zijn producten, maar ook het gebruiksgemak en de veelzijdigheid ervan. Met een eenvoudige installatieprocedure en een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, van platte daken tot groendaken, biedt Resitrix de ultieme oplossing voor al jouw waterdichtingsbehoeften.

Als erkende dealer van Resitrix staan we klaar om jou te voorzien van deskundig advies en hoogwaardige producten die voldoen aan jouw specifieke eisen en projectvereisten. Ons team van professionals staat paraat om je te begeleiden bij elke stap van jouw project, van planning tot uitvoering.

Ontdek vandaag nog de voordelen van Resitrix en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw waterdichtingsprojecten. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op!

Resitrix

Resitrix® SK Partial Bond

Resitrix® SK Partial Bond heeft een toplaag in EPDM met een intern wapeningnet in glasvezeldraden en is aan beide zijden voorzien van een laag in TPE. Als onderlaag heeft Resitrix® SK Partial Bond een partieel zelfklevende SBS gemodificeerde bitumen. Deze partieel zelfklevende onderlaag is streepsgewijs op het membraan aangebracht.  

Resitrix® SK Partial Bond is zeer geschikt voor: 

  • renovatie op een bestaande bitumineuze afdichting 
  • plaatsing op PIR- of PUR-isolatie. Omdat Resitrix® SK Partial Bond niet over het hele oppervlak aan de isolatie kleeft, kunnen eventuele vrijgekomen gassen zich verdelen en vermijd je blaasvorming. 

 

skw

Resitrix® SK W Full Bond

Volledig zelfklevende en wortelvaste EPDM dakbedekking. Ideaal voor groendaken en details.

Resitrix® SK W Full Bond bestaat uit een toplaag in EPDM met een intern wapeningnet in glasvezeldraden en is voorzien van een laag in TPE. De onderlaag bestaat uit zelfklevende SBS gemodificeerde bitumen. Een belangrijke troef van Resitrix® SK W Full Bond is de wortelvastheid (FLL gecertificeerd of voldoet aan de norm EN 13 948). 

Resitrix® SK W Full Bond is zeer geschikt voor:

  • extensieve en intensieve groendaken, dankzij de wortelvastheid;
  • de afwerking van brede goten, dankzij de volledig zelfklevende onderlaag;
  • opstanden en verticale delen, dankzij de onmiddellijke en duurzame hechting; en
  • de plaatsing op een oude bitumineuze ondergrond bij renovatie.
17