Spontaan solliciteren

Spontaan
solliciteren

Wij zijn steeds op zoek naar
gemotiveerde collega's

Wil je graag deel uitmaken van de Van den Braembussche collega’s maar vind je jouw droomjob niet tussen de openstaande vacatures? Twijfel niet en solliciteer spontaan! We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde collega’s die bereid zijn om bij te leren en de handen uit de mouwen te steken.

Vrachtwagen zoekt chauffeur!

Vrachtwagen
zoekt chauffeur!

Ga jij graag de baan op en vind je het fijn om iedere dag de deur open te trekken van jouw cabine? Solliciteer dan spontaan voor vrachtwagenchauffeur CE beton of CE kraanman. En wie weet ben jij binnenkort een proud truck driver bij Van den Braembussche.

Solliciteer

Machines en voertuigen zoeken technieker!

Machines en voertuigen
zoeken technieker!

Is elektrotechniek je ding? Zit het fixen van dingen in jouw bloed? Solliciteer dan voor elektrotechnieker. Een functie waarin afwisseling van taken centraal staat. Van technische schema’s tekenen tot het opnieuw doen draaien van motoren, bij Van den Braembussche doe je het allemaal.

Solliciteren

Kassa zoekt gemotiveerde kassamedewerker!

Kassa zoekt gemotiveerde
kassamedewerker!

Ben je sociaal ingesteld en geef je graag deskundig advies aan klanten? Solliciteer dan voor kassamedewerker in één van onze bouwshops. Klanten komen steeds opnieuw naar de bouwshop dankzij de service die door jou geleverd wordt. Want op de Van den Braembussche medewerkers kunnen ze bouwen.

Solliciteren

Interesse?
We leren je graag kennen!

Solliciteer via onderstaand formulier.

Upload 1
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
upload 2
Slechts één bestand.
5 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
15
zomerverlof

Openingsuren tijdens zomerverlof

>> ontdek hier onze openingsuren<<