roofing

Roofing

Roofing, ook wel bekend als bitumen dakbedekking, vormt een essentieel onderdeel van platte daken, waarbij duurzaamheid, waterdichtheid en betrouwbaarheid van cruciaal belang zijn. Bij ons vind je hoogwaardige roofing oplossingen van gerenommeerde merken zoals BMI Icopal, Soprema en Derbigum.

BMI Icopal, een pionier in de industrie, levert hoogwaardige roofing producten die voldoen aan de strengste normen op het gebied van waterdichtheid en duurzaamheid. Met een breed scala aan producten biedt BMI Icopal oplossingen voor verschillende toepassingen en projecten, waarbij ze innovatie en prestatie combineren.

Soprema is een wereldwijd erkende speler op het gebied van waterdichting en isolatie. Hun assortiment roofing materialen staat bekend om hun uitstekende prestaties onder diverse weersomstandigheden, variërend van extreme hitte tot barre kou. Door voortdurende innovatie en investering in onderzoek en ontwikkeling blijft Soprema voorop lopen in de branche.

Derbigum staat synoniem voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een geschiedenis die teruggaat tot meer dan een eeuw, biedt Derbigum hoogwaardige bitumen dakbedekking die zich heeft bewezen in de meest veeleisende omstandigheden over de hele wereld. Hun focus op kwaliteit, technische expertise en milieuvriendelijke benadering maken Derbigum een vertrouwde keuze voor professionals in de bouwsector.

Meer info

epdm

EPDM

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer. Het is een synthetisch rubber dat uitblinkt in duurzaamheid en waterbestendigheid. Het is bestand tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en temperatuurwisselingen, waardoor het een uitstekende keuze is voor platte daken, groendaken en vele andere bouwprojecten.

Tridex is een marktleider op het gebied van EPDM dakbedekkingssystemen. Met innovatieve technologieën en hoogwaardige materialen biedt Tridex betrouwbare oplossingen voor een breed scala aan bouwtoepassingen. Hun producten staan bekend om hun duurzaamheid, flexibiliteit en eenvoudige installatie, waardoor ze de voorkeurskeuze zijn voor professionals over de hele wereld.

Sure Seal is een andere gerenommeerde naam in de wereld van EPDM dakbedekking. Met een focus op kwaliteit en prestaties biedt Sure Seal een uitgebreid assortiment aan producten die voldoen aan de strengste normen. Of het nu gaat om een klein dakproject of een grootschalig project, Sure Seal staat garant voor betrouwbaarheid en langdurige bescherming.

Meer info

Resitrix

Resitrix

Resitrix staat bekend om zijn revolutionaire EPDM-membranen die de norm stellen voor waterdichte oplossingen in de bouwsector. Dankzij jaren van onderzoek en ontwikkeling biedt Resitrix niet alleen superieure waterdichtheid, maar ook uitstekende bestendigheid tegen extreme weersomstandigheden, UV-straling en chemische invloeden. Dit maakt het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Wat Resitrix onderscheidt, is niet alleen de kwaliteit van zijn producten, maar ook het gebruiksgemak en de veelzijdigheid ervan. Met een eenvoudige installatieprocedure en een breed scala aan toepassingsmogelijkheden, van platte daken tot groendaken, biedt Resitrix de ultieme oplossing voor al jouw waterdichtingsbehoeften.

meer info over Resitrix en ons dealership vind je hier

Wij hebben een nauwe samenwerking met de volgende leveranciers:

Bezoek één
van onze dak & gevel - filialen.

dakpan

EekloDak & Gevel

Bouwmaterialen
Brugsesteenweg 303
9900 Eeklo
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:30 - 12:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

dak

BruggeDak & Gevel

Bouwmaterialen
Pathoekeweg 188
8000 Brugge
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

dak & gevel Gent

GentDak & Gevel

Bouwmaterialen
Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 17:00
zaterdag: 6:00 - 12:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

DAK

LierDak & Gevel

Bouwmaterialen
Berlaarsesteenweg 128/1
2500 Lier
Openingsuren
maandag - vrijdag: 6:00 - 18:00
zaterdag: 6:00 - 11:00

Vanaf 8 april open om 6u00!

Niet
gevonden
wat je zocht?

Heb je vragen of wens je in contact te komen?
Onze experten helpen
je heel graag verder.

Stel jouw vraag

Jouw contactpersonen voor dakmaterialen

geert

Geert
accountmanager dak & gevel Lier

caroline

Caroline
accountmanager dak & gevel Eeklo

Ariane

Ariane
accountmanager dak & gevel Eeklo

Nilay

Nilay
accountmanager dak & gevel Brugge

Enzo

Enzo 
accountmanager dak & gevel Gent

aaron

Aaron
commercieel medewerker dak & gevel Brugge

 

Fons

Fons 
verantwoordelijke dak & gevel Lier

Brahm

Brahm 
verantwoordelijke dak & gevel Lier & Schoten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Laat het ons weten en wij nemen snel contact met jou op.

Maak uw keuze
16