Gent

bouwmaterialen
29 mei GESLOTEN
Ottergemsesteenweg-Zuid 717a
9000 Gent

Maak een afspraak

 

24/7 Pick-up service van bouwmaterialen

Bouwmaterialen afhalen in Gent buiten onze openingsuren? Geen probleem met onze 24/7 Pick-up.

Geef voor 15u je bestelling door via gent@vandenbraembussche.be of 09/ 376 70 30 en haal ze af wanneer het jou het beste uitkomt. Wij plaatsen je bestelling veilig in één van onze 24/7 Pick-up containers. Ter bevestiging van je bestelling ontvang je een cijfercode waarmee je je 24/7 Pick-up container kunt openen.

Maximale flexibiliteit, maximaal rendement, minimaal tijdverlies.

Meer info? gent@vandenbraembussche.be of 09/ 376 70 30

bestelling doorgeven

Openingsuren

bouwmaterialen en shop

maandag tot vrijdag
6u00 - 17u
zaterdag
6u00 - 12u

Bouwmaterialen afhalen buiten de openingsuren? Geen probleem met onze 24/7 Pick-up containers!

Van den Braembussche

Van den Braembussche, familiebedrijf actief in de handel in bouwmaterialen en de productie van stortbeton opende eind 2021 een bouwhandel in Gent! En da’s vree wijs, want zo moet jij maar naar één plek voor al je bouwmaterialen. Van ruwbouw tot afwerking, je vindt op onze site van maar liefst 13.000 m² werkelijk alles wat je nodig hebt om een nieuwbouw- of renovatieproject in goede banen te leiden.

Totaalaanbod voor nieuwbouw en renovatie

Op onze nieuwe site van 13.000 m² bieden we alle bouw- en renovatiematerialen aan: ruwbouwmaterialen, dakmaterialen en gevelbekleding, hout, afwerkingsmaterialen, tegels en bestrating, gereedschappen, ... Wij hebben het allemaal in huis!

Voor gestabiliseerd zand (stabilisé) en chape kan je bovendien terecht in onze gloednieuwe mengcentrale of stabilisécentrale.

Tijdswinst

Je vindt ons op een boogscheut van de Ghelamco-arena, op zo'n 2 minuten rijafstand van R4, E17 en E40. Dankzij onze ruime openingsuren en met behulp van ons nachtsas kan je 24/7 je bouwmaterialen afhalen, wanneer het jou het beste past. 

Snelle levering

Dankzij ons uitgebreid wagenpark en onze sterke logistiek organisatie ben je bij ons verzekerd van een snelle en flexibele levering. Ook voor kraanwerk en leveringen met kooiaap kan je altijd op ons rekenen.

Persoonlijke en professionele aanpak

Wij nemen echt onze tijd voor jouw bouwproject en al jouw vragen, en garanderen zo een persoonlijke begeleiding die perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Wij denken actief mee over jouw projecten en helpen je zo naar de beste productkeuze en de beste oplossing.

 

Voor ruwbouwmaterialen / terras & bestrating: Stephanie

  • stephanie.vandewalle@vandenbraembussche.be
  • 0487/ 42 63 43

 

Voor dak- & gevelmaterialen: Enzo

  • enzo.dhanijns@vandenbraembussche.be
  • 0488/ 40 35 71 

Bekijk de folder

Ontdek het totaalaanbod van Van den Braembussche in Gent: van ruwbouw tot afwerking, dakmaterialen en gevelbekleding, terras en bestrating, stabilisé…

start download